Information about of different web hosting plans. Users submitted reviews for inmotion hosting company.

Activiteiten Spanje

De omgeving is een perfect wandelgebied, vol met schitterende natuur en met veel bezienswaardigheden.
Huurders die van rennen houden kunnen hun hart ophalen.

U kunt, naast heerlijk relaxen, ook allerlei activiteiten ondernemen. Op deze pagina zetten wij enkele activiteiten voor u op een rijtje.

Wandelen

U kunt in de omgeving van ons huis heerlijk wandelen maar ook kunt u de beroemde 332 meter hoge rots El peñon de Ifach “beklimmen”.

Hengelsport

De Middelandse zee leent zich uitstekend voor de liefhebbers van de hengelsport. U kunt vanaf de mooie baaien uw sport beoefenen maar ook zeevissen behoort tot de mogelijkheden.

Zwemmen

De Middelandse zee heeft het gehele jaar door een aangename temperatuur aan de Costa Blanca. Dit komt doordat er gemiddeld 300 dagen zon in dit gebied is. U kunt hierdoor heerlijk zwemmen in de zee maar uiteraard ook in het mooie, grote zwembad van onze urbanisatie.

Golf

Er zijn een aantal golfbanen binnen een 20-40 minuten rijden van Calpe. Deze omvatten twee Championship cursussen in Benidorm (25 min.), ontworpen door Jack Nicklaus. Oliva Nova Golf (40 min.), ontworpen door Seve Ballesteros. La Sella (20 min.), ontworpen door Jose Mariá Olazábal, samen met negen holes op Benissa (20 min.) en Altea (25 min.). Zowel Alicante als Valencia, met hun talrijke cursussen, zijn slechts een uur tijden.

Mountain biken/wielrennen

De gehele omgeving is uiterst geschikt voor te fietsen. Zowel op een mountain bike als op een wielrenners fiets. U zult de mooiste dorpjes en wegen ontdekken op deze wijze.

Duiken, snorkelen

De Middelandse zee heeft vele mooie geheimen die u als duiker of als liefhebber van snorkelen, zeker zult tegenkomen. Of u nu een beginner of gevorderde bent, de locale duikschool  kan u in alles voorzien. Ook Padi cursussen kunnen op de duikschool gevolgd worden.

Surfen, zeilen, waterskiën en windsurfen

Alle drie de activiteiten kunnen volop beoefend worden op de Middelandse zee. Zowel beginners als gevorderde kunnen genieten van deze sporten.

Bezoeken locale markt

In de omgeving van Calpe zijn vele markten te vinden.  Zo kunt u zich heerlijk onder de locale bevolking begeven en uw souvenirs kopen.

Bezoek pretpark

Er zijn diverse pretparken in de omgeving te vinden. Van waterpret tot amusement. 

 

 

Joomla 2.5 Templates designed by Textildruck