Information about of different web hosting plans. Users submitted reviews for inmotion hosting company.

Belgie | Hastiere

Het park Domaine du Bonsoy ligt in de Maasvallei ten zuiden van Dinant en is het hele jaar door geopend. Het is een ideale plek voor uw vakantie of een weekend/midweek of zomaar een paar dagen tussendoor weg. U kunt er, samen met uw gezin of met vrienden/kennissen of zakenpartners/medewerkers, genieten van rust temidden van een prachtig stuk natuur. Onze bungalow ligt op een hoger gelegen deel aan de rand van het park ( Ecarlate  38  ). Aan de achterzijde is een terras en uitzicht over de maas, aan de voorzijde kijkt u tegen de volle natuur van het park aan.
Huisdieren zijn welkom mits u zorgt voor de benodigde hygiene tijdens en na uw verblijf.
Roken is in de bungalow verboden niet alleen qua hygiene voor andere huurders maar ook mbt tot de brandvoorschriften en juridische verantwoordelijkheden van park en omgeving.

De zeer mooie omgeving is in elk seizoen een perfect startpunt voor uitstapjes, dagtochten en het maken van lange wandelingen. Er staan u ontelbare, al dan niet sportieve, vrijetijdsbestedingen ter beschikking.

U moet weten dat het park erg groot is en een fiets is geen overbodige luxe is als u b.v. "even" naar de receptie toe wilt gaan.

De bungalow kan ook zakelijk worden ingezet voor teambuildingsactiviteiten, netwerkbijeenkomsten, relatiemarketing, enz.

De route naar het Park Domaine du Bonsoy is eenvoudig. Vanaf Rotterdam is het ongeveer twee en een half uur rijden.

Onze bungalow heeft 3 slaapkamers en is ingericht voor 6-8 personen en kent gunstige all-in huurprijzen.

Joomla 2.5 Templates designed by Textildruck