Information about of different web hosting plans. Users submitted reviews for inmotion hosting company.

Bungalow spanje

Ons huis heeft 3 slaapkamers, garderobe, 2 badkamers, ruim terras, privé tuin en buiten parking. Het complex heeft weelderige tuinen met een gemeenschappelijk zwembad en ligt op slechts 5 minuten  ( auto ) van het strand.

Ons huis is in 2012 opgeleverd en van alle moderne faciliteiten voorzien:

Op de beneden verdieping vindt u een ruime woonkamer , met o.a. . TV met nederlandse zenders, dvd speler, dokkingstation, en eetkamer met terrasdeuren maar de privé tuin.

Internet is op het park aanwezig. Tegen betaling kunt u inloggen bij rio telecom en voor beperkte tijd internet aanvragen. Via uw i phone,tablet of aanwezige labtop kunt u inloggen en gebruik maken van het internet.

TV bediening:

Bij de receiver ( canal digitaal ) hoort de lange afstandsbediening. Bij de tv de kleinere. Om  van de zenders gebruik te kunnen maken moet u de volgende procedure volgen: Zet de tv aan met de kleine afstandsbediening ( source) en zoek hdmi 1, vervolgens met de lange afstandsbediening de receiver aan ( stb ) en na enkele ogenblikken kunt u de kanalen kiezen via de receiver. Het kan voorkomen dat de receiver niet opstart omdat hij een maand niet gebruikt zou zijn. dan graag even contact met ons.

             

Vanuit deze tuin is het zwembad ( 20 meter) ook direct bereikbaar . Voor de kinderen een veilig te bereiken plaats  zonder wegen en verkeer.

Op de benedenverdieping bevinden zich tevens een toilet en  moderne keuken voorzien van alle gemakken zoals oven, magnetron, grote koelkast, afwasmachine enz.

  

Voordat u de woning ingaat vindt u aan de rechtkant een  soort “opberghokje”. Daar bevinden zich de airco units, warm water boiler en een wasmachine. Tevens bevinden zich hier stoelen en ligbedden die u kunt gebruiken.

De airco / verwarming, heeft een gescheiden systeem voor de beneden en bovenverdieping. Graag wat geduld bij het instellen, de airco heeft even tijd nodig om zichzelf in te regelen.

Vanuit de woonkamer en tuin heeft u een prachtig uitzicht over de vallei en de bergen.

Wij hebben ons huis onlangs beveiligd met traliewerk en een traliedeur naar de tuin. De tralie deur werkt als een schuifpui en moet u met de sleutel openen.

             

Op de bovenverdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. De slaapkamers zijn netjes ingericht en geschikt voor 6-8 personen.

  

1 badkamer is centraal op de bovenverdieping en de andere badkamer is gekoppeld aan de slaapkamer.

Het huis is voorzien van een boiler en heeft beperkt warm water !!

De bungalow is comfortabel en kan het hele jaar door gebruikt worden. De inrichting is modern, sfeervol en zeer compleet (voor max. 6-8 personen). 
Er staat tuinmeubilair (tafel en stoelen). De bungalow beschikt uiteraard over ruim voldoende potten, pannen, bestek, serviesgoed, openers etc. 

In de zomer van 2012 hebben wij op het terras zonwering laten plaatsen.

Ook is talrijke toeristische informatie beschikbaar. Hiervan kunt u naar believen gebruik maken. 

 

Joomla 2.5 Templates designed by Textildruck