Information about of different web hosting plans. Users submitted reviews for inmotion hosting company.

Bungalow belgie

Ecarlate 38
Onze vrijstaande degelijk gebouwde, met spouw en dubbel glas uitgevoerde stenen bungalow (type 'PIN', het grootste type op het park) is gelegen in het "dorpje" Ecarlate. In de zomer van 2009 is de bungalow volledig gemoderniseerd zonder het karakter van de bungalow te verliezen.

De bungalow is comfortabel, goed verwarmd en kan het hele jaar door gebruikt worden. Hij is o.a. voorzien van dubbele beglazing en een luxe nieuwe open haard. Ook de keuken is in oktober 2012 volledig gerenoveerd. De inrichting is sfeervol en zeer compleet (voor max. 6-8 personen). Aan de achterkant van de bungalow is een zonnig terras aan de rand van het park met uitzicht over de Maas, aan de voorkant heeft u vrij uitzicht en kijkt u uit over een deel van het park.

 
Er staat tuinmeubilair (tafel en stoelen). De bungalow beschikt uiteraard over ruim voldoende potten, pannen, bestek, serviesgoed, openers etc. Daarnaast liggen er diverse spelletjes (voor groot en klein), boeken en tijdschriften. Ook is talrijke toeristische informatie beschikbaar. Hiervan kunt u naar believen gebruik maken.


De indeling van de bungalow is als volgt:

Begane grond
Woonkamer met vide en gemetselde luxe open haard, luxe eethoek, aparte zithoek. Flatscreen-tv met kabelaansluiting (met o.a. NL1 ,NL2 en NL3, 4 vlaamse, franse en duitse zenders ), DVD-speler; Radio-CD-speler; ipad/iphone docking station.
Er zijn ook behoorlijk wat films aanwezig.
In oktober 2012 hebben wij een nieuwe (open)  keuken laten installeren met o.a. elektrisch fornuis   (4 platen), afzuigkap, combi magenetron oven en koelkast (met diepvries-gedeelte), koffiezetapparaat.
Vernieuwde badkamer met douche, wastafel en toilet.
Slaapkamer met twee 1persoonsbedden.

Eerste verdieping
Vide met overloop met 2 deuren leidend naar:
Twee slaapkamers, één met twee 1 persoonsbedden en een grote slaapkamer met 3 bedden waar een vernieuwde wastafel met warm en koud water aanwezig is.
Op de vide vindt u tevens een flatscreen-tv met Playstation 2 en spelletjes.

Joomla 2.5 Templates designed by Textildruck