Information about of different web hosting plans. Users submitted reviews for inmotion hosting company.

Het Park Spanje

De Urbanisatie

Calpesol is een complex in de kleine en rustige stad Calpe en een van de meest toeristische en mooie plekjes van de Costa Blanca ‘s kustlijn. Het park is een afgesloten urbanisatie die alleen te bereiken is via een groot afgesloten hek. De toegang tot het park verkrijgt u met afstandsbediening en sleutel.

De ruime huizen hebben een ruime woonkamer, moderne keuken, 3 slaap kamers, garderobe, 2 bad kamers, ruim terras, eigen tuin en eigen parkeer gelegenheid.  Calpesol heeft weelderige tuinen en een gemeenschappelijk zwembad en ligt op slechts 5 minuten ( met de auto ) van het strand. Er zijn ontzettend veel ontspanningsmogelijkheden zoals de golfbanen aan de Costa Blanca kust en dicht bij Calpesol  de club Golf Ifach in Moraira, de Club de Golf Don Cayo in Altea. Ook vindt u hier alle watersporten. Alle zeilfaciliteiten kunt u vinden in de jachthaven van Calpe Club Náutico de Calpe. Een bezoek aan de indrukwekkende Rots Peñón de Ifach moet u gedaan hebben! Bezoek ook de  vele toeristische plaatsen in de buurt van Calpe zoals Altea of Javea om te genieten van hun folklore en uitstekende eten.

Onze woning kijkt uit over dal en bergen en is een beschermd natuurreservaat .Deze omgeving geven de mogelijkheid tot onvoorstelbare wandelmogelijkheden. Loop/ren Sporters kunnen hier hun hart ophalen. U zult in de winter veel profwielrenners tegen komen in deze streek, die hier hun training volgen.

Joomla 2.5 Templates designed by Textildruck