Information about of different web hosting plans. Users submitted reviews for inmotion hosting company.

Ligging Belgie

Domaine du Bonsoy ligt in de Ardennen aan de rechteroever van de Maas in een beschermd natuurgebied 12 km. ten zuiden van het bruisende en indrukwekkende Dinant en 10 km ten noorden van het historische Franse Givet. Uitgestrekte bossen, indrukwekkende rotswanden en verschillende hooggelegen ruïnes geven aan het dal een romantisch karakter, en nodigen U uit tot lange wandelingen.

Gorges de l'ArcRotswand aan de Maas
Vanaf het park staan U, zelfs binnen een straal van 10-20 km., honderden actieve en passieve ontspanningsmogelijkheden te wachten.

Het Domein van Bonsoy ligt nabij Hastiere. In deze plaats zijn winkels (zoals een grote Spar, meerdere bakkers en slagers, ...), terrasjes, tourist info, benzinestation, apotheker en talrijke restaurantsDe route naar het Park Domaine du Bonsoy is eenvoudig. Het kost U vanaf Rotterdam ongeveer 2,5 uur Breda ongeveer 2 uur en vanaf Maastricht ongeveer 5 kwartier. Let goed op uw vertrektijd vanuit Nederland . Breda -Antwerpen-Brussel is een zeer drukke route zeker in spitstijden. U kunt ook via Bergen op Zoom rijden ( ook bij de terugreis ). Deze route is vele malen rustiger.
In het kort de route:
Via Breda of Bergen op Zoom
Antwerpen naar Brussel
Namen ( richting Luxemburg)
Op e 411 afsllag 20 Philippeville-Dinant
Rechtdoor (over de brug bij Dinant) tot afslag Onhaye
Linksaf door dorpje.
Aan het einde van de weg linksaf en borden Domaine du Bonsoy volgen.
U ontvangt bij reservering een duidelijke routebeschrijving.


Hastière

Joomla 2.5 Templates designed by Textildruck