Information about of different web hosting plans. Users submitted reviews for inmotion hosting company.

Algemene voorwaarden Spanje

Huur


De huurperiode gaat altijd in overleg met verhuurder.
De huurbetaling kan achteraf en vooraf aan ons worden overgemaakt.
De verhuurprijzen liggen tussen de 50,- en € 100,- per dag afhankelijk van het aantal te boeken dagen en hoog en/of laag seizoen. Afwijkende arrangementen zijn in overleg mogelijk.

Waar zorgt u zelf voor?


Lakens, slopen, dekbedovertrekken, handdoeken, keukendoeken, toiletpapier, vuilniszakken.
U maakt gebruik van een prive bungalow waarin zich prive zaken bevinden.
Mocht u gebruik maken van aanwezige artikelen zoals b.v. levensmiddelen e.d. dan is dat geen enkel probleem maar u moet bij vertrek wel aanvullen tot de aanwezige voorraad voor gebruik! 

 
Schoonmaken
Wij gaan er van uit dat u de bungalow schoon achterlaat. Bij vertrek dient de bungalow opgeruimd (ook o.a. koelkast, oven, magnetron en open haard schoon) en 'bezemschoon' achtergelaten te worden. Uiteraard zorgt u ook dat het servies, bestek etc. schoon zijn .

Sleutel
De sleutel van de bungalow kunt u in overleg met ons voor verhuur ophalen.

Annulering
Bij annulering van de vakantie om wat voor redenen dan ook, kan de geheel of gedeeltelijk betaalde huursom niet worden terugbetaald. Wel is overdracht van de huur mogelijk, indien u daar zelf voor zorg draagt.

Bij annulering binnen 2 weken vóór vertrek is de helft van de huursom verschuldigd. Wij adviseren U om een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Aansprakelijkheid/schade
Helaas is het voor ons niet mogelijk enige aansprakelijkheid te aanvaarden voor schade of letsel berokkend aan de huurder(s) door welke oorzaak deze schade of letsel ook is ontstaan. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van uw eigendommen.

Zorgt u dus voor een goede (reis)verzekering!

Wij gaan ook uit van goed vertrouwen van de huurder.  Mocht er schade  aan artikelen en inventaris ontstaan dan verwachten wij dat u dit bij ons zal melden en schadevergoeding zal betalen.

Overig
Hoewel wij ons uiterste best doen om deze informatie correct, actueel en volledig te houden kan het altijd voorkomen dat zaken of omstandigheden gewijzigd zijn, dan wel wijzigen in de periode tussen reservering en aankomst.
Vooral in het voor- en naseizoen kan het gebeuren dat bepaalde faciliteiten (op het park of in de omgeving) beperkt of soms zelfs niet geopend zijn. Indien bepaalde zaken voor u essentieel zijn, adviseren wij u om hier vooraf nadrukkelijk naar te informeren.

Joomla 2.5 Templates designed by Textildruck