23.02.2016| FSO Code 95

 


 
Op dinsdag 15 maart 2016 organiseert FSO in de Blokhoeve te Nieuwegein haar eerste Code 95 dag. Een opleidingsdag helemaal gericht op touringcarchauffeurs met thema’s die aansluiten bij het vak van touringcarchauffeur. Voor 2016 kun je kiezen uit twee aantrekkelijk geprijsde opleidingen.

 

Gastvrijheidstraining: “De klant centraal”

In de touringcarsector is dienstbaarheid het nieuwe goud. De touringcarchauffeur is het visitekaartje van het bedrijf en zorgt ervoor dat zijn gasten een positieve reisbeleving ervaren. Een professionele en vakbekwame touringcarchauffeur snapt dat hij hierin een cruciale rol speelt. Kernbegrip van deze training is gastheerschap. Als touringcarchauffeur word je actief betrokken bij deze training door onder andere praktische oefeningen met behulp van een trainingsacteur.

Kosten
Speciale prijs voor deze Code 95 dag: € 75,00 met 15% subsidie is € 63,75. BTW vrij maar excl. aanmeldkosten CCV. Uiteraard zorgen we voor koffie, thee en een prima lunch.

Voor deze door FSO georganiseerde Code 95 dag komen touringcarchauffeurs zonder dienstbetrekking in aanmerking voor de FSO-subsidie van 15%. Voor touringcarbedrijven die touringcarchauffeurs aanmelden voor de Code 95 dag wordt de subsidie direct verrekend op de factuur.

 

 

 

.