Teambuilding

Ver weg of dichtbij ? KOI kan het allemaal voor u regelen.

Wij hebben de afgelopen jaren met diverse klanten fantastische resultaten neergezet . Dat blijkt wel uit de vele positieve reacties ook maanden na de teamdag. Uiteraard is een teamdag vooral plezier met elkaar hebben en elkaar van een andere kant leren kennen. Onze teamdagen bevatten ook veel educatieve momenten en we houden rekening met een veilige leeromgeving voor iedereen.

Op een prachtige lokatie in Rotterdam hebben wij al diverse teamdagen voor klanten mogen organiseren . Uit de comfortzone en even jezelf zijn op een andere manier.Een mogelijkheid is om op basis van Aikido aan de slag met uw team met thema's zoals :

  • Verrtrouwen
  • Samenwerken
  • Ego
  • Eigen gedrag

Eigenlijk zijn de te behandelen thema's niet op 2 handen te tellen. Met het management maken wij maatwerk. Niets is ons vreemd of onmogelijk. Wij garanderen een onvergetelijke dag

Kortom, heeft uw team aansturing, verandering of simpelweg een leuk uitje nodig? Wilt u iets leuks als vrienden of vriendinnenclub doen of zelfs een vrijgezellenfeest organiseren, dan bent u bij KOI bij het juiste adres!

Wij maken er een leuke ontspannen dag van waarbij er de mogelijkheid is om binnen- en buitenprogramma’s aan elkaar te koppelen waarbij wij samenwerken met Abel, Albrandswaard Avonturen Park en Gamerensport. Aspecten als leiderschap, samenwerking en communicatie komen naar voren. Kies uw doel dat u wilt bereiken met uw team/groep dan gaan wij daar voor zorgen!

Als bedrijf of als vriend(inn)engroep kunt u nu zelf uw uitje samenstellen. Meerdaagse teamuitjes, korte activiteiten, alles is mogelijk. Door middel van bouwstenen kunt u zelf bepalen hoe u de dag(en) wilt indelen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op:

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.